Referencer

Udtalelser fra kunder:


 • Visao hjalp os med at identificere vores nye lejemål samt varetog de indledende forhandlinger med udlejer. Det var en stor hjælp at Visao var med fra start til slut, og at vi fik overblik over mulighederne og de økonomiske konsekvenser på en sammenlignelig måde. Visao var yderst fleksible i forhold til at levere under stort tidspres, og når vi havde behovet. Det var trygt at have “egne” eksperter ved sin side igennem hele processen, og det havde utvivlsomt i sidste ende været dyrere og helt sikkert mere risikabelt at have varetaget disse opgaver selv.

  Annette T. Serup, Head of Finance and Administration IRCT

 • Visao yder helt igennem professionel rådgivning og går engageret til opgaven. Med denne kompetente rådgivning i bagagen fandt vi det helt rette kontor – til den helt rette pris. Visao er fantastisk dygtige til at forstå virksomhedens nøjagtige behov og handle derefter. Jeg er ikke i tvivl om, at Visao’s rådgivning har sparet os en masse unødvendig tid og resurser ift. selv at skulle varetage opgaven.
  Jeg tøver derfor ikke med at anbefale Visao til andre virksomheder, der som os efterspørger kompetent og kvalitativ rådgivning.

  Rikke Aagaard Petersen, Marketing Executive Tourism Ireland, Nordic Region

 • Visao har rådgivet os i forbindelse med vores flytning til nye lokaler. De har søgt efter nye potentielle lokaler for os og forhandlet vores nye lejekontrakt på plads. Desuden har Visao forhandlet vores fraflytning af de tidligere lokaler, så vores istandsættelsesomkostninger blev billigst mulige. Vi har været meget tilfredse med Visaos arbejde, og vi vil bruge dem som vores rådgiver fremadrettet.

  Managing Partner Henrik D. Müller 4C Management Consulting A/S (siden opkøbt af itelligence)

 • Det har været meget behageligt at arbejde sammen med Visao, og vi har været rigtig glade for rådgivningen I forbindelse med at finde nye undervisningslokaler I København. Det lykkedes ret hurtigt at finde de bedst egnede lokaler til os, og så var det fint at vi med det samme fik rådgivning vedr. indretningen af lejemålet. Tak for hjælpen.

  Inge K. Jensen, Nordic Controller Berlitz

Udvalgte kunder:

G4S A/S

Awapatent A/S

FOF København

Tourism Ireland

North Media A/S

Redmark

ScanJour A/S

AP Pension

Emilienborg

Cybercom A/S

Alfapeople A/S

Bureau Veritas

CARE DANMARK

Dubex A/S

Danica Ejendomme

Fåborg Finans

E-conomic A/S

IFU

Edlund A/S