Lejerrådgivning

Visao_lejerrådgivning_diagram

Søgning efter nye lokaler

Spar tid og mange frustrationer på at gennemsøge markedet og lad os gøre arbejdet for jer. Lad os gennemsøgemarkedet for relevante lokaler indenfor jeres økonomi og profil.

Vi kan søge anonymt for jer, så ingen ved at I er på udkig efter nye omgivelser. Det kræver et indgående kendskab til ejendomsmarkedet og dets operatører at finde frem til den rette placering. Vi ved, hvor vi skal søge for at finde det rette lejemål.

 

Lejekontraktsrådgivning(ikke – juridisk rådgivning) til erhvervslejere

Vi yder rådgivning og bistår jer ved forhandling af jeres eksisterende lejekontrakt og i forbindelse med jeres nye lejekontrakt til jeres kommende lejemål.

Vi kontakter udlejer og foranlediger at grundlaget for indgåelse af lejekontrakt bliver tilvejebragt.

Vores rådgivning er rettet mod den kommercielle og økonomiske del i lejekontrakten og ikke den juridiske.

Vi vil arbejde hårdt for, at I som lejer får de bedst mulige kommercielle vilkår i lejekontrakten.

 

Indretning & møbleringsforslag

Vi rådgiver jer om indretning og møblering af jeres lejemål.

Vi fortolker virksomhedens identitet og får den til at komme til udtryk gennem indretningen. Vi sørger for at pladsoptimere jeres indretning og møblering, så I får et forbedret og effektivt arbejdsmiljø.

Vi har desuden fokus på materialevalg, ventilation og dagslysforhold. Vi hjælper jer så I får et sundt og behageligt indeklima.

 

Kunder: Private og offentlige virksomheder, skoler, institutioner

 

Måske overvejer I at flytte til nye kontorlokaler, I vil gerne bo billigere og bedre end i jeres nuværende lokaler eller måske har I for lidt eller for meget plads.

 

Ring 61313530 eller skriv til os på info@visao.dk med det samme for en indledende og uforpligtende drøftelse af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed videre. Vi tilbyder bl.a. et servicetjek af jeres nuværende lokaler.